About Maaike

About Maaike

Hoi! Leuk dat je komt kijken op mijn persoonlijke blog Maaikeloveslife. Ik ben Maaike Brunia, 33 jaar. Ik leef samen met mijn grote liefdes Arjan (44) en Lewis (1.5). Ik hou van eten, drinken, de zon, buiten zijn, bank hangen, het moederschap, vriendschap, mijn familie en muziek. Ook hou ik ervan om dingen te delen, interessante gesprekken voeren en schrijven. Maar bovenal hou ik van het leven. Niet altijd trouwens, ik heb moeilijke periodes gekend in mijn leven en nog vind ik het niet altijd makkelijk en leuk. Op die dagen zal “Maaikeloveslife” meer een sarcastische betekenis hebben, want humor daar hou ik ook van.

Het schrijven heb ik tot nu toe alleen nog maar voor mezelf gedaan, als uitlaatklep, om dingen voor mezelf op een rijtje te krijgen of om het gevoel te hebben dat ik controle heb op een situatie. Best spannend om het nu openbaar te gaan doen op mijn eigen persoonlijke blog.

Mijn man heeft wel eens gezegd dat als ik een indiaan was, mijn naam “deelt veel” zou zijn. Ik vind het fijn om gedachten en gevoelens te delen. Om er zelf woorden voor te vinden, maar ook om te kijken hoe een ander er tegen aankijkt.

Deze blog gaat over mijn leven en dan vooral de avonturen en de uitdagingen die ik daarin tegenkom. Mijn reis, mijn lessen. Ik vind juist de kanten van het leven interessant waar je het niet helemaal zeker weet. Waar je nog aan het leren en ontwikkelen bent, wat je volgens mij je hele leven blijft doen. Maar ook dagelijkse, gewone dingen lijken me leuk om te delen. Mijn avonturen en uitdagingen gaan onder andere over je hart volgen en wat is dat dan en hoe doe je dat dan?, het moederschap, zelfontwikkeling, relaties, het leven met een chronische aandoeningen/ chronische pijn, het leren houden van mezelf en mijn (plus size) lichaam en tegelijkertijd ook gezond willen leven, af willen vallen, fitter willen worden en de struggle die daarmee gepaard gaat. Veel van deze onderwerpen zijn voor mij met elkaar verbonden en het lijkt me fijn om mijn kijk erop en mijn weg erin op te schrijven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en het zou helemaal tof zijn als je er op wat voor manier dan ook iets aan hebt. Laat vooral een reactie achter, dat vind ik leuk!

Ik droom ervan dat mijn blog een platform wordt waar bezoekers hun verhaal kwijt kunnen, geïnspireerd kunnen raken, vragen kunnen stellen, elkaar aan het denken kunnen zetten, naar elkaar luisteren en zich veilig voelen om emoties en gevoelens te delen. Een plek waar mijn lezers  hulp kunnen vragen aan gelijkgestemden, maar juist ook waar ruimte is voor mensen die er anders over denken of dingen anders beleven.
En dat dan allemaal op een respectvolle en liefdevolle manier.

Liefs Maaike xx

Note: In de blogs “mijn eerste blog!” en “mooi weer en korte broeken” stel ik mezelf nog wat verder voor en leer je mij nog wat meer kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram